Legatura intre arte

In mod conventional, cele 7 arte sunt: pictura, sculptura, arhitectura, muzica, dansul, literatura, cinematografia. In opinia mea, orice artist, din orice domeniu, ar trebui trebui sa aiba habar de toate celelalte manifestari artistice. Daca esti un artist cu adevarat, nu este posibil sa nu ai legatura cu celelalte arte. In momentul in care alegi sa te manifesti profesional, trebuie sa fii constient ca esti legat de ele.

Noi, artistii, decidem prin definitie si prin faptul ca nu suntem recunoscuti atunci cand profesam, alegem sa ne manifestam intr-un mod, poate contestat in timpul manifestarii, dar poate aprobat la final sau post-mortem, dorinta de a raspandi in aceasta lume, frumusete! Ca o manifesti prin text, prin desen, prin muzica, prin fotografie, important este ca incerci sa transmiti frumusetea, in fiecare zi, indiferent cui.

Cand cineva declara ca nu-i place muzica, dar se pretinde a fi un arhitect, de exemplu, sau altcineva care nu se manifesta in niciun fel artistic, dar a terminat facultatea de arhitectura, nu se poate vorbi de un artist complet, asa cum ar trebui sa fie oricine care simte si respira arta.

Publicat de Mihu Frunzetti

Arhitect Owner la Geometra Birou de Arhitectura tel: +40722224219 email: mihu_1690501@yahoo.com email: mihufrunzetti19@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: